Retourneren

 

 

 1. Reclamaties

  Na bezorging van het artikel, dient u deze direct te controleren. Is er iets verkeerd of kapot geleverd? Neem dan binnen 3 werkdagen na ontvanst contact met ons op. U kunt een e-mail verzenden aan info@Surehomeliving.nl

 2. Retourzendingen

  Het is mogelijk om artikelen te retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoen. Dit doet  u door middel van het Herroepingsformulier

  De artikelen dienen binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd te worden. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. De evt. gemaakte montagekosten of z.g. comfort bezorgingen zijn ook voor uw rekening.


  U kunt uw bestelling terug sturen naar ons adres:

  Suré homeliving   Oostdorperweg 12 a    2242NK Wassenaar

  De retour te sturen artikelen moeten in de originele staat zijn en in de originele verpakking met de complete originele binnenverpakking worden verpakt. Indien uw artikel is beschermd door luchtkussenfolie aan de buitenzijde, dient u deze ook te gebruiken wanneer u het artikel retourneert. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven.
 U dient artikelen die worden teruggezonden te retourneren met bijsluiting van  het herroepingsformulier . 
De artikelen die worden geretourneerd, mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.
 Alleen als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat retour hebben ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terugbetaald. De terugbetaling vindt plaats binnen 7 dagen.